Măști de protecție pentru copii FFP2 / KN95 reutilizabile la cutie 50 buc

Măști de protecție pentru copii FFP2 / KN95 reutilizabile la cutie 50 buc

  • Cod produs: MC-RU-04-PAK
  • Disponibilitate: Lipsă Stoc
  • 300,00RON

  • Fără TVA: 252,10RON
- SAU -
Beneficiați de transport gratuit la comenzi peste 500 RON!

Măști de protecție pentru copii reutilizabile, de o calitate înaltă, care oferă un grad de protecție FFP2. Produs comercializat la cutie de 50 bucăți.

Dimensiune special concepută pentru forma fetei copiilor cu vârstele cuprinse între 3 și 12 ani. Recomandarea de vârstă este aproximativă deoarece factorul influențativ este doar dimensiunea măștii. Nu se recomandă purtarea de mască timp îndelungat la copii sub 3 ani.

Fabricație multi-strat din nano-materiale de densitate mare, ne-țesut, compus din 4 straturi independente, astfel oferă o filtrare eficientă, însă păstrează posibilitatea de respirație ușoară.

Măștile de copii au un design ergonomic pentru a se adapta după orice formă a feței. Interiorul este creat dintr-un material moale, pentru a etanșa cât mai bine pe fața purtătorului, și în același timp să ofere un confort sporit chiar și în caz de purtare îndelungată. Pe cele două părți laterale, masca de protecție pentru copii este dotată cu elastice groase pentru a diminua suprafața de contact, și pentru a nu crea puncte de presiune pe urechile purtătorului.

Poate fi purtată cu ușurință impreună cu alte echipamente de protecție, sau cu ochelari.

Produs ne-steril.

Măștile pentru copii cu filtrare a particulelor sunt proiectate pentru protecția respiratorie împotriva aerosolilor de particule solide sau aerosoli pe baza de apa (praf, fum, polen) și aerosoli lichizi (ceață), cu condiția că, concentrația în faza dispersată a acestor aerosoli în aer să nu depașească 10 x TLV. Filtrarea particulelor este de 95% până la o dimensiune minimă de 0.3 micron.

Reutilizabilitatea măștilor de protecție pentru copii provine din faptul că acestea pot fi folosite 2-4 zile la rând în funcție de condițiile de utilizare. Nu se recomandă spălarea produsului!

Grad de protecție FFP2 / KN95.

Certificat CE, standard EN 149:2001 și A1:2009, PPE directiva (EU) 2016/425.

Se recomandă utilizarea acesteia pentru a evita răspândirea și infecția de Coronavirus (COVID-19).
Acestă mască nu poate garanta protecția împotriva virusului, pentru asta urmăriți protocoalele de protejare transmise de Ministerul Sănătății.

Etichete: măști FFP2 pentru copii, măști de protecție FPP2 pentru copii, măști de copii FPP2 reutilizabile, măști FFP2 de copii, măști KN95 de copii, măști de protecție KN95 pentru copii, măști reutilizabile FFP2 de copii, măști KN95 pentru copii, măști copii

Află primul de stoc

×
Abonează-te la newsletterul nostru, iar noi ne vom asigura că vei fi primul care vei afla de disponibilitățile de stoc de pe site.