Mască de protecție pentru copii FFP2 / KN95 reutilizabilă

Mască de protecție pentru copii FFP2 / KN95 reutilizabilă

  • Cod produs: MC-RU-04
  • Disponibilitate: Lipsă Stoc
  • 7,00RON

  • Fără TVA: 5,88RON
- SAU -
Beneficiați de transport gratuit la comenzi peste 500 RON!

Mască de protecție pentru copii reutilizabilă, de o calitate înaltă, care oferă un grad de protecție FFP2 KN95.

Dimensiune special concepută pentru forma fetei copiilor cu vârstele cuprinse între 3 și 12 ani. Recomandarea de vârstă este aproximativă deoarece factorul influențativ este doar dimensiunea măștii. Nu se recomandă purtarea de mască timp îndelungat la copii sub 3 ani.

Fabricație multi-strat din nano-materiale de densitate mare, ne-țesut, compus din 4 straturi independente, astfel oferă o filtrare eficientă, însă păstrează posibilitatea de respirație ușoară.

Masca de copii are un design ergonomic pentru a se adapta după orice formă a feței. Interiorul este creat dintr-un material moale, pentru a etanșa cât mai bine pe fața purtătorului, și în același timp să ofere un confort sporit chiar și în caz de purtare îndelungată. Pe cele două părți laterale, masca de protecție este dotată cu elastice groase pentru a diminua suprafața de contact, și pentru a nu crea puncte de presiune pe urechile purtătorului.

Poate fi purtată cu ușurință impreună cu alte echipamente de protecție, sau cu ochelari.

Produs ne-steril.

Masca pentru copii cu filtrare a particulelor este proiectată pentru protecția respiratorie împotriva aerosolilor de particule solide sau aerosoli pe baza de apa (praf, fum, polen) și aerosoli lichizi (ceață), cu condiția că, concentrația în faza dispersată a acestor aerosoli în aer să nu depașească 10 x TLV. Filtrarea particulelor este de 95% până la o dimensiune minimă de 0.3 micron.

Reutilizabilitatea măștii de protecție pentru copii provine din faptul că acesta poate fi folosită 2-4 zile la rând în funcție de condițiile de utilizare. Nu se recomandă spălarea produsului!

Grad de protecție FFP2 / KN95.

Certificat CE, standard EN 149:2001 și A1:2009, PPE directiva (EU) 2016/425.

Se recomandă utilizarea acesteia pentru a evita răspândirea și infecția de Coronavirus (COVID-19).
Acestă mască nu poate garanta protecția împotriva virusului, pentru asta urmăriți protocoalele de protejare transmise de Ministerul Sănătății.

Etichete: mască FFP2 copii, mască KN95 copii, mască pentru copii FFP2 cu 5 straturi, mască de copii FFP2 reutilizabilă, mască pentru copii, mască copii reutilizabilă FFP2, mască KN95 de copii, mască FFP2 de copii, mască copii, mască FFP2 pentru copii

Află primul de stoc

×
Abonează-te la newsletterul nostru, iar noi ne vom asigura că vei fi primul care vei afla de disponibilitățile de stoc de pe site.