Despre Noi

Suntem distribuitori direcți de măști de protecție FFP2 / KN95 cu o gamă largă de modele disponibile, cât și măști de tip chirurgicale. Scopul nostru este să putem oferi tuturor doritorilor accesul la aceste produse de protecție absolut esențiale, și totodată să menținem un preț cât mai bun posibil. În gama noastră comercializăm doar produse de o calitate superioră, toate verificate de noi, și certificate de laboratoare acreditate de testare!

Echipa noastră ia toate măsurile de precauție necesare în momentul pregătirii coletelor, pentru a ne asigura că nu există posibilitatea de contaminare a măștilor de protecție, și totodată să reușim să le livrăm clienților în cât mai scurt timp posibil.

Produsele de pe site se livrează exclusiv din stoc propriu, noi fiind distribuitori direcți în țară, nu depindem de nici un alt furnizor.

Pentru a încerca să ținem un stoc stabil (pe cât posibil), lucrăm cu mai multe fabrici de măști medicale de protecție, chiar dacă asta înseamnă să avem costuri ridicate la materii prime și implicit costuri ridicate de fabricație (față de normal). Tot pentru a putea ține un stoc disponibil, alegem soluții de transport aeriene care sunt cele mai rapide și sigure, însă totodată aduc și costuri suplimentare semnificate. Preferăm să putem pune la dispoziția doritorilor aceste echipmante de protecție absolut esențiale în cel mai scurt timp posibil, chiar dacă asta înseamnă un preț mai ridicat de vânzare datorită circumstanțelor, comparativ cu perioadele din afara pandemiei.


Pentru comenzi mai mari, vă rugăm să luați legătura cu noi pentru prețuri și termene de livrare, folosind pagina de Contact de pe site.

Află primul de stoc

×
Abonează-te la newsletterul nostru, iar noi ne vom asigura că vei fi primul care vei afla de disponibilitățile de stoc de pe site.