Măștile FFP2 cu burete - confort și eficiență sporită

Măștile FFP2 cu burete - confort și eficiență sporită

Deoarece purtarea măștii FFP2 a devenit un lucru normal în viețile noastre, este la fel de normal să căutăm soluții care să permită îmbunătățirea acestora. Una dintre aceste inovații este utilizarea buretelui de la nas, care oferă beneficii semnificative față de alte măști FFP2 care nu au o asemenea dotare - iar aceasta este și tema despre care dorim să vorbim mai departe în acest articol.

Buretele se află pe partea interioară a măștii FFP2, sub tija metalică, iar în momentul purtării acesta se mulează perfect pe conturul nasului și a feței din jurul său. Buretele este creat din poliuretan, astfel este flexibil și moale, iar datorită acestui mediu creat dintre tija tare și nas, te protejează de o eventuală iritare a pielii sau de dureri în zona nasului după o purtare îndelungată.

Însă pe lângă confort, acesta vine si cu alte beneficii. Materialul moale se poate mula pe forma nasului mult mai bine decât o mască clasică, astfel creează un sigil mai etanș. Asta pe de-o parte asigură să nu poată intra aerul contaminat fără să treacă prin materialul filtrant, și nici nu permite aerului expirat să iasă liber, fără filtrare. Astfel, gradul de eficacitate de izolare este mult mai mare față de o mască FFP2 tradițională, care de sine aduce și alte beneficii. Etanșarea este de mare ajutor în cazul purtătorilor de ochelari, deoarece împiedică aburirea excesivă a ochelarilor din cauza aerului cald expirat când afară temperatura este mai scăzută. Iar această diferență de temperatură nici nu trebuie sa fie foarte mare, poate fi un magazin de carne, unde datorită frigiderelor de obicei este mai răcoare.

Un alt beneficiu, poate un pic mai puțin evident, dar care se adresează unui număr destul de mare de utilizatori preponderent de gen feminin, este menținerea machiajului cât mai intact sub masca FFP2. Datorită faptului că buretele creează un loc mai mare între față și mască raportat la un model care nu are această dotare, reduce posibilitatea ca masca să se frece de fața purtătorului și să distrugă machiajul sau fondul de ten, și în același timp reduce semnificativ transpirația pielii, aceasta fiind mai liberă să respire. Tot datorită spațiului mai mare, masca FFP2 cu burete devine mai confortabilă de purtat și băbaților cu barbă, unde datorită spațiului mai generos, reduce la fel transpirația.

Este normal ca orice produs să evolueze în timp, și să primească îmbunătățiri. Noi, la Măști-Medicale încercăm să menținem mereu cea mai bună calitate, și să oferim cele mai inovative produse din piață. Noi credem că o necesitate trebuie să fie și confortabilă, ca să fie utilizată zilnic fără a interfera cu viața de zi cu zi, și asta încercăm să aducem și clienților noștri prin intermediul măștilor FFP2 comercializate de compania noastră.

Află primul de stoc

×
Abonează-te la newsletterul nostru, iar noi ne vom asigura că vei fi primul care vei afla de disponibilitățile de stoc de pe site.