Cum se fabrică măștile FFP2 / KN95 comercializate de noi

Cum se fabrică măștile FFP2 / KN95 comercializate de noi

Probabil mulți dintre voi sunteți curioși despre procesul de fabricație care se află în spatele măștilor FFP2 / KN95 comercializate de noi. În ultimele luni au circulat mai multe filmări pe net, care prezentau niște condiții foarte îndoielnice legate de fabricarea măștilor, astfel am zis să vă prezentăm procesul și condițiile de fabricație a măștilor Măști Medicale. În acest articol, spre deosebire de altele, vom încerca să ilustrăm procesul mai mult prin poze, respectiv vom atașa și o filmare a unei linii dintr-una dintre fabricile care ne produc măștile de protecție.

Spre deosebire de cum ar crede mulți, procesul de fabricație este apoape complet automatizat, pe de-o parte pentru a putea menține calitatea produselor livrate, cât și pentru a putea crește viteza de producție. Muncitorii care lucrează în fabrică mai mult supervizează linia de producție, verifică calitatea măștilor produse, și ajută la procesul de ambalare.Măștile sunt alcătuite dintr-o structură cu mai multe straturi, în general prin acoperirea unui strat de material textil cu țesături lipite nețesute pe ambele părți, care sunt mai ieftine de fabricat și mai igienice datorită naturii lor de unică folosință. În cazul măștilor cu 5 straturi, învelișul exterior de pe ambele părți este un material nețesut durabil cu o densitate de 40 g / m2 pentru a crea un scut atât împotriva atmosferei exterioare, cât și împotriva exalărilor proprii ale purtătorului din interior. Urmează un strat de pre-filtrare care are o densitate de 250 g / m2. Acesta de obicei este un material nețesut care este produs prin alipire la cald, în care fibrele de plastic sunt lipite termic prin trecerea lor prin suluri încălzite la presiune înaltă. Acest strat totodată oferă și rigiditate măștii pentru a crea forma dorită și a o păstra pe măsură ce este folosită. Următoarele două straturi sunt dintr-un material nețesut electret cu suflare topită de înaltă eficiență, care determină eficiența filtrării. Cele două straturi de filtrare permit atingerea nivelului de filtrare FFP2 / KN95 necesar.Măștile sunt realizate pe o linie de mașini care asamblează țesăturile nefinite din bobine de material prim, sudează prin ultrasunet straturile împreună și pe urmă ștampilează măștile cu benzi pentru nas, bucle pentru urechi și alte piese precum supapa de aerisire.Pentru noi, siguranța și satisfacția clienților noștri este foarte importantă. Ne asigurăm ca personalul care intră în contact cu măștile noastre de la procesul de producție până la livrarea către utilizatorul final să se desfășoare în deplină siguranță, respectând toate prevederile de igienă și siguranță. Astfel, putem garanta că produsele Măști Medicale, sunt mereu la cele mai înalte standarde de pe piață, și reușim să avem tot mai mulți clienți mulțumiți.Află primul de stoc

×
Abonează-te la newsletterul nostru, iar noi ne vom asigura că vei fi primul care vei afla de disponibilitățile de stoc de pe site.